Конгрес експортерів продовольства Ukrainian Food 2016


Четвер, 1 грудня 2016

Київ, President Hotel вул. Госпітальна, 12


Ukrainian Food 2016 - масштабна подія для представників великого, середнього та малого бізнесу, котра об’єднає українських виробників харчових продуктів для обговорення стратегій виходу на нові ринки, просування українського продовольства за кордоном, аналізу реформ експортного регулювання.

Крім того, в рамках конгресу розглядатимуться такі питання, як застосування досвіду експортерів алкогольних напоїв до інших видів продукції, адаптація кондитерських виробів до споживчих настроїв в ЄС, а також практичні шляхи торговельної експансії на ринках Африки.

Під час Конгресу експортерів продовольства діятимуть регіональні зони (Євросоюз, Північна Африка, Близький Схід, Азія та ін.), а також зона логістики та сертифікації, де учасники матимуть можливість поспілкуватися з імпортерами з відповідних ринків, експортними консультантами та представниками компаній, які вже успішно продають свою продукцію в цих країнах.

Зокрема, в регіональних зонах будуть представлені такі країни, як Австрія, Алжир, Ангола, Афганістан, Бахрейн, В'єтнам, Ємен, Ірак, Іран, Казахстан, Канада, Китай, Конго, Лівія, Марокко, Нігерія, Нідерланди, Німеччина, Оман, Пакистан, Південна Корея, Південно-Африканська Республіка, Польща, Туреччина, Узбекистан та Японія.

Захід відвідають понад 400 представників продовольчих компаній.  Основна аудиторія - керівники, фахівці з експорту та власники підприємств галузі харчової промисловості, понад 15 представників торгово-економічних відділів посольств та понад 30 іноземних імпортерів. Серед запрошених –  очільник Міністерства аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий та Держпродспоживслужби Володимир Лапа.

Під час дводенного заходу заплановані виступи експертів у сфері державного регулювання експорту, логістики, просування на зовнішніх ринках, а також будуть представлені кейси успішних компаній-експортерів, після чого кожного дня з 14:00 учасники матимуть час для нетворкінгу в регіональних зонах.

Організаторами заходу виступають Рада з питань експорту продовольства UFEB та Всеукраїнська аграрна рада.

Детальна програма заходу та реєстрація за посиланням http://ukrainian-food.com/2016/ukr



comments powered by Disqus