Ukrainian Food Expo презентує учасників виставки 2018



Розкриваємо одного з учасників єдиного в Україні “продовольчого хабу” Ukrainian Food Expo 2018, організатором якого є Рада з питань експорту продовольства (UFEB). Ця масштабна подія об’єднає всіх гравців ринку – від виробника до закупівельника та презентує весь ланцюг виробництва – від сировини до збуту.

Компанія ТОВ «Оріон.Групп» - це компанія, яка надає повний спектр послуг по механічному й електромонтажу обладнання на підприємствах харчової, хімічної, нафтопереробної та інших галузей промисловості.

Компанія є провідним виробником в виготовленні ємнісного обладнання для різних галузей вітчизняного і зарубіжного ринку і займає лідируюче місце серед спеціалізованих монтажних компаній на ринку України.

На сьогоднішній день Оріон.Групп - це вертикально інтегрована група компаній з власною інфраструктурою, яка має наступні напрямки діяльності:

  • Широкий спектр послуг з висококласних монтажних робіт і налагодженню технологічного устаткування www.orion-service.com.
  • Виробництво ємнісного обладнання з більш ніж 10-ти річним досвідом роботи. Компанія виготовляє ємнісне обладнання з нержавіючої сталі на власній виробничій базі, оснащене сучасним металообробним та зварювальним устаткуванням, а унікальний роботизований зварювальний комплекс для зварювання виробів циліндричної форми в будь-яких просторових положеннях дає можливість автоматизувати процес складання, і тим самим домогтися якості зварювання на рівні світових стандартів www.orionmach.com
  • Поставка високоякісного обладнання (молокоохолоджувачі, пастеризатори, рекуператори, теплообмінні апарати) для молочних ферм, кооперативів та домогосподарств www.orion-milk.com.
  • Інжиніринг, впровадження сучасних технологій, реалізації складних проектів, приведення виробничих процесів у відповідність з міжнародними стандартами в таких компаніях як AB InBev, PepsiCo, Danone. Розроблено ефективні рішення по дозації компонентів в потоці, CIP станції, постам і відділенням приймання молока, установкам розчинення сухого молока, установкам нормалізації в потоці, пастеризаційно-охолоджувальних установок, автоматизації технологічних процесів молочного виробництва.

Кожного дня  до найочікуванішої виставки осені долучаються все нові компанії, встигніть долучитись і ви, замовляйте стенд  за посиланням: http://ufexpo.com.ua/ufe/zayavka-UFE_ua.pdf

Отримати безкоштовне запрошення: http://ufexpo.com.ua/uk/invitation/

З питань додаткової інформації та участі звертайтеся за тел.: +38 067 470 82 31 або на e-mail: ak@ukrainian-food.org