Зона «Від лану до столу» на виставці Ukrainian Food Expo 2018



У рамках II Міжнародної виставки продовольчої продукції Ukrainian Food Expo 2018 діятимуть окремі спеціалізовані експозиції.

Організатор: Ukrainian Food Export Board (UFEB).

Одна з цих експозиції - зона «Від лану до столу», яку будуть представляти українські виробники крафтової, органічної та фермерської продукції.

Прийняти участь в експозиції - це унікальна можливість презентувати свою продукцію потенційним закупівельникам, знайти нових партнерів, провести прямі переговори та укласти контракти з представниками мережевої та немережевого рітейлу, представниками ресторанного бізнесу, іноземними байєрами та зацікавити своїм продуктом кінцевих споживачів.

Відвідувачі мають можливість ознайомитись з широким асортиментом цієї категорії продуктів, знайти нових постачальників або укріпити взаємовідносини з існуючими партнерами, розширити свій продуктовий портфель та мережу бізнес контактів.

Відмітимо, що внутрішні та зовнішні ринки органічної та фермерської продукції швидкими темпами розвиваються і з кожним роком попит на них все більше зростає як в Україні, так і в інших країнах світу, а експорт самої органіки щороку зростає на 20-30%.

З питань додаткової інформації та участі звертайтеся за тел.: +38 067 470 82 31 або на e-mail: ak@ukrainian-food.org

Слідкуйте за нашими новинами.