Аналітика ринку м’ясних виробів

Загальний огляд ринку свинини: підсумки п’яти місяців
Глобальна ситуація на ринку свинини вплинула на картину споживання та світовий попит в цілому. Територія враження африканською чумою свиней розширюється. Однак, найбільше занепокоєння наразі викликає ситуація на ринку Китаю – одного з провідних споживачів даного виду м’яса. Про ситуацію на вітчизняному ринку, читайте в дослідженні експертів UFEB.
Детальніше
Інформаційно-аналітичний звіт по ринкам м'ясних виробів за травень-червень
Аналітики Ради з питань експорту продовольства, презентують "Інформаційно-аналітичний звіт по ринкам м'ясних виробів". У фокусі даного випуску -  м'ясний ринок Німеччини. 
Детальніше
Інформаційно-аналітичний звіт по ринкам м'ясних виробів за квітень-травень
Аналітики Ради з питань експорту продовольства, підготували новий "Інформаційно - аналітичний звіт по ринкам м'ясних виробів".  У фокусі даного випуску -  Нідерланди як потенційний  ринок збуту для українського виробника. У новому випуску читайте про таке: -     Баланси попиту та пропозиції основних сегментів м’яса: яловичина, свинина та курятина; -    Скорочення вітчизняного поголів’я ВРХ, ріст у промисловому секторі свинарства; -    Динаміка вітчизняного виробництва( стабільність у яловичині, ріст у свинині, рекорд у курятині та зниження пропозиції ковбасних виробів); -    Основні експортери, імпортери та основні позиції; -    Динаміка цін на основні елементи ( яловичини, свинини та курятини); -    Огляд ринку Нідерландів: внутрішнє виробництво, споживання, канали збуту та основні постачальники.
Детальніше
Імпорт м'яса свійської птиці знизився на 21% за січень-березень 2019 року
Сегмент м’яса свійської птиці продовжує бути найбільш перспективним у 2019 році. Так згідно з даними Державної митної служби, впродовж першого кварталу на світові ринки було відвантажено 103,6 тис. т на загальну вартість 146,9 млн USD – це більш ніж третина всього експорту у минулому році. Даний обсяг на 59% перевищує обсяг першого кварталу 2017 року та на 38% показник січня-березня 2018 року.
Детальніше
Інформаційно-аналітичний звіт по ринкам м'ясних виробів за березень-квітень
Аналітичний відділ Ради з питань експорту продовольства, презентує "Інформаційно - аналітичний звіт по ринкам м'ясних виробів". У квітневому випуску читайте про таке: Зниження поголів’я ВРХ у 21 області; Зростання чисельності промислового поголів’я свинини; Суттєве зростання імпорту ковбасних виробів; Світовий ринок м’яса: Бразилія експортувала рекордний обсяг яловичини, тоді як експорт американської яловичини впав; через АЧС буде знищено 200 млн гол. свиней у Китаї.
Детальніше
Рейтинг топ-експортерів яловичини у 2018 році
Наразі яловичина досить популярний вид м'яса з огляду на той факт, що для вітчизняних виробників був відкритий ще один ринок збуту - Саудівська Аравія. В продовження дослідження даного ринку, Аналітичний відділ Ради з питань експорту продовольства пропонує ознайомитись з головними вітчизняними експортерами яловичини (свіжої або охолодженої та мороженої) .
Детальніше
Інформаційно-аналітичний звіт по ринкам м'яса
Аналітичний відділ Ради з питань експорту продовольства, презентує "Інформаційно - аналітичний звіт по ринкам м'яса". У березневому випуску: - стабільна динаміка експорту яловичини;  - вагоме зниження у експорті свинини;  - рекорди відвантажень у сегменті свійської птиці. Про це і багато іншої важливої інформації, читайте в новому випуску!
Детальніше
На 77,4% зріс експорт курятини у порівнянні з 2017 роком
Згідно з даними ДМС, загальний обсяг імпорту м’яса свійської птиці у січні-лютому 2019 року знизився на 24% до 21,4 тис. т проти 28,4 тис. т. Імпорт у лютому майже досяг рівня 2017 року - 9,7 тис. т на загальну вартість 3,8 млн USD.
Детальніше